2017. március 2-4.

 BOK CSARNOK

(volt Syma Rendezvényközpont)

 

Szakmai

látogatói

Regisztráció...

FONTOS KÖZLEMÉNY A REGISZTRÁCIÓHOZ!!

 

A szakmai regisztrációs megerősítő kódot és a belépőjegyet egyes levelezőrendszerek, pld. gmail és freemail előfordulhat, hogy a "SPAM" mappába teszik be, kérjük ha nem kapta meg a kódot vagy a jegyet, keresse azt a "SPAM" mappában!

 

 

ELKÉSZÜLT A KIÁLLÍTÁS ONLINE KATALÓGUSA

 

Már elérhető a Fagylalt Kiállítás valamint az egyidejű HostTrade Vendéglátóipari Szakkiállítás online katalógusa, amely tartalmazza a kiállítók névsorát, elérhetőségét, a vásáron bemutatott termékeket, akcióikat valamint sok más egyéb, a látogatók számára hasznos információt is szolgáltat. A katalógus a logora kattintva elérhető.

emenu              
                                                                       

SZAKMAI LÁTOGATÓI REGISZTRÁCIÓ

 

Az idei Fagylalt Kiállítás elsődlegesen a szakmai látogatókat célozza meg, ennek megfelelően honlapunkon keresztül a regisztrációt követően elérhető az ingyenes szakmai belépőjegy, amely a rendezvény bármelyik napjára igényelhető. A szakmai regisztráció és belépőjegy igénylés határideje: 2017. március 1. A határidőt követően, illetve a helyszínen az ingyenes regisztráció már nem lesz elérhető, ebben az esetben a belépésre csak szakmai jegy megvásárlásával van lehetőség. A szakmai online regisztráció diákcsoportok és 18 éven aluliak számára nem érvényes.

 

A FAGYLALTOSOK ORSZÁGOS SZAKKIÁLLÍTÁSA "ÚJ RECEPTÚRA SZERINT"

               

Tisztelt Partnerünk!

 

Mint ahogy a jó fagylalthoz a minőségi alapanyag mellett elengedhetetlen az egyedi elkészítési mód, egy kiállítás sikere is nagyban függ annak koncepciójától. A 2015-ben első ízben megrendezett esemény bebizonyította, hogy a fagylalt iránt óriási az érdeklődés és ezért a további fejlődés érdekében a tapasztalatok és visszajelzések figyelembevételével, a szakmaiság hangsúlyozása céljából, a jövő évben megújult keretek között, szakkiállítás jelleggel szervezzük meg a fagylaltos szakma szezonnyitó eseményét, a FAGYLALT KIÁLLÍTÁS-t.

 

„Receptúra”- Megvalósítás:                                                  

-          -szakkiállítás jelleg, professzionális látogatói kör

-          -a rendezvény neve: „Fagylalt Kiállítás”epre

-         - időzítés: a szezonkezdés előtt

-          -helyszín: BOK Csarnok (korábbi Syma Rendezvényközpont)

-        - október 31-ig történő jelentkezés esetén a helydíjárak megegyeznek az idei BaGaTech szakkiállítás részvételi díjaival

-          - ingyenes belépés a szakmai látogatóknak előzetes online regisztráció esetén

 

„Hozzávalók” - Tematika:

-         - fagylalt alapanyagok

-         - fagylaltgépek

-          -kézműves fagylaltok

-         - fagylalt kellékek

-        -  fagylalt kiszállítás

-         - üzlet berendezések

-         - egyéb szolgáltatások

 

Támogatónk

Hivatalos informatikai partnerünk